Skip to content

Werkgevers en pensioenregelingen

Professioneel pensioenadvies

Nederlandse werkgevers zijn soms verplicht om hun werknemers een pensioen aan te bieden. Dat geldt als de verplichting in de cao staat opgenomen of als de onderneming onder een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds valt. In alle overige gevallen is het afsluiten van een pensioenregeling geen verplichting. Toch besluiten veel werkgevers, vanuit de gedachte van goed werkgeverschap, een collectieve pensioenregeling af te sluiten. Voor veel werknemers is pensioen, na salaris, de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Goed advies

Het afsluiten van een pensioenregeling is waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u, terwijl er veel te kiezen valt. Hoe zorgt u ervoor dat u als werkgever een goede pensioenregeling afsluit, zonder dat u te veel betaalt? Of onnodige risico’s loopt? Voor advies over een nieuwe regeling of kritische second opinion over de bestaande regeling kunt u bij ons terecht. Een advies van onze professionals levert u meestal geld op, simpelweg omdat er winst te behalen valt als u de juiste keuzes maakt. Dus daar helpen wij u graag bij.

Helder en begrijpelijk

Of het nu gaat om een nieuwe pensioenregeling, een second opinion over het huidige pensioenproduct, individueel of collectief pensioen, een vergelijkend marktonderzoek onder de diverse verzekeraars, een heldere presentatie aan uw werknemers…Wij staan voor u klaar. We zoomen in op uw bedrijfssituatie, en ondersteunen u en uw medewerkers graag met helder en onafhankelijk pensioenadvies, in begrijpelijke taal.

Bent u geïnteresseerd in professioneel pensioenadvies?