Skip to content

Wim de Ridder

Registerpensioenadviseur / Financieel planner

Aangenaam, ik ben Wim de Ridder. Na mijn studie heb ik vanaf 1996 bij verzekeringsmakelaar AON het veelzijdige pensioenvak leren kennen. Ik werkte ruim 11 jaar als pensioenconsultant bij de verschillende vestigingen van AON in Noordwijk, Amsterdam en Rotterdam. In 2007 werd ik directeur/vennoot bij Koekenberg Van Vuuren Pensioenadviseurs te Katwijk. In 2010 heb ik dit bedrijf zelfstandig voortgezet en mijn naam aan de onderneming verbonden: De Ridder Pensioenadviseurs.

Ik ben afgestudeerd Registerpensioenadviseur (RPA) en beschik hierdoor over diepgaande kennis op pensioengebied. Ik houd deze kennis op peil door het bijwonen van kennissessies en het periodiek afleggen van deskundigheidstoetsen (permanente educatie). Tevens heb ik de opleiding tot financieel planner succesvol afgerond en ben ik op persoonlijke titel ingeschreven in het register van de Federatie van Financiële Planners (FFP). Aan de FFP-titel is ook een systeem van permanente educatie verbonden.

Als adviseur gebruik ik mijn vakkennis om creatieve oplossingen te bedenken. Ik doe graag dat stapje extra om tot het beste advies te komen. Wat ik vooral leuk vind aan mijn vak is het persoonlijke contact met mensen. Ik wil u en uw bedrijf graag goed leren kennen. Zo kan ik optimaal maatwerk leveren.