skip to Main Content

Wim de Ridder

Registerpensioenadviseur / Financieel planner

Aangenaam, ik ben Wim de Ridder. Na mijn studie heb ik vanaf 1996 bij verzekeringsmakelaar AON het veelzijdige pensioenvak leren kennen. Ik werkte ruim 11 jaar als pensioenconsultant bij de verschillende vestigingen van AON in Noordwijk, Amsterdam en Rotterdam. In 2007 werd ik directeur/vennoot bij Koekenberg Van Vuuren Pensioenadviseurs te Katwijk. In 2010 heb ik dit bedrijf zelfstandig voortgezet en mijn naam aan de onderneming verbonden: De Ridder Pensioenadviseurs.

Ik ben afgestudeerd Registerpensioenadviseur (RPA) en beschik hierdoor over diepgaande kennis op pensioengebied. Ik houd deze kennis op peil door het bijwonen van kennissessies en het periodiek afleggen van deskundigheidstoetsen (permanente educatie). Tevens heb ik de opleiding tot financieel planner succesvol afgerond en ben ik op persoonlijke titel ingeschreven in het register van de Federatie van Financiële Planners (FFP). Aan de FFP-titel is ook een systeem van permanente educatie verbonden.

Als adviseur gebruik ik mijn vakkennis om creatieve oplossingen te bedenken. Ik doe graag dat stapje extra om tot het beste advies te komen. Wat ik vooral leuk vind aan mijn vak is het persoonlijke contact met mensen. Ik wil u en uw bedrijf graag goed leren kennen. Zo kan ik optimaal maatwerk leveren.

Marjan Noort

Relatiebeheerder / Adviseur

Mijn naam is Marjan Noort. Na mijn opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen heb ik van 2004 tot 2010 gewerkt bij AON Verzekeringen te Noordwijk, o.a. als Medewerker Klantenadvies en Pensioen Analist. In deze periode heb ik tevens de opleiding Financial Services Management (Bachelor of Economics) aan de Hogeschool Inholland met succes afgerond.

In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar AON Risk Solutions te Amsterdam in de functie van Relatiebeheerder Zakelijke Markt. Sinds 2019 ben ik werkzaam als Relatiebeheerder /Adviseur bij De Ridder Pensioenadviseurs.

Om aan te tonen dat ik over actuele vakbekwaamheid beschik heb ik diverse wft-diploma’s behaald. Hiermee voldoe ik aan de eisen volgens de Wet op het Financieel toezicht. Deze diploma’s zijn aan een systeem van permanente educatie verbonden.

Bij De Ridder Pensioenadviseurs wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing. Elke situatie is weer anders. Deze diversiteit maakt mijn vak leuk en uitdagend.