Skip to content

Pensioen voor uw werknemers

Heeft u grip op de pensioenregeling?

Als goede werkgever wilt u uw werknemers een prima pensioen toezeggen. Daarnaast wilt u natuurlijk de kosten en risico’s beheersbaar houden; dat is een hele uitdaging. Een uitdaging waar De Ridder Pensioenadviseurs graag de mouwen voor opstroopt. Wij verzorgen het complete pensioenadviestraject, van A tot Z. Daarbij staan we met raad en daad voor u klaar. Ook ná het afsluiten van een collectief pensioencontract kunt u rekenen op onze persoonlijke aandacht en service. Wij blijven alert op ontwikkelingen in de markt en de mogelijke consequenties voor uw onderneming en werknemers.

Compleet adviestraject

Onze professionals verzorgen het gehele adviestraject. Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos. In het adviestraject inventariseren wij uw wensen, doen wij onderzoek naar de aanwezigheid van een eventueel verplicht bedrijfspensioenfonds en houden wij een vergelijkend marktonderzoek onder verzekeraars. Ook pensioenvoorlichtingsbijeenkomsten en een persoonlijk adviesgesprek met uw werknemers behoren tot de mogelijkheden. We zoomen in op de wensen van uw organisatie en komen met de best passende opties.

Wilt u meer grip op de pensioenregeling?

Een nieuwe regeling afsluiten of een bestaande pensioenregeling kritisch laten beoordelen? Daar zijn we voor. Maak een afspraak, onze professionals helpen u graag verder.