Skip to content

Pensioen voor de zelfstandig ondernemer

Heeft u al iets geregeld?

U oefent uw beroep uit in de vorm van een eenmanszaak, maatschap of vof. Als zelfstandig ondernemer bouwt u niet automatisch een pensioen op. Heeft u weleens gekeken naar uw financiële situatie als u de AOW-leeftijd bereikt? De Ridder pensioenadviseurs kijkt graag met u mee.

Maatwerk voor nu en later

Natuurlijk wilt u ook dat in de toekomst uw financiële situatie goed aansluit op uw persoonlijke behoefte en omstandigheden. En dus ook uw pensioenopbouw in de vorm van lijfrente banksparen of beleggen. Het is fijn om daar eens met een onafhankelijke specialist naar te kijken. Iemand die de fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden kent en uw huidige lijfrentepolis -als die er is- kritisch onder de loep neemt. Die actief met u meedenkt en in begrijpelijke taal toelichting geeft. Zonder dat u zich hoeft te verdiepen in fiscale jaarruimte, reserveringsruimte, oudedagsreserve, beleggingsfondsen, etc. De specialisten van De Ridder Pensioenadviseurs zorgen voor een helder pensioenplan op maat, in begrijpelijk taal.

Wilt u dat we eens met u meedenken over uw pensioenzaken?

Samen bekijken wat u tot nu toe heeft opgebouwd en wat dat betekent voor nu en later? Neem contact met ons op, we staan voor u klaar.