Skip to content

Maatwerk voor diverse doelgroepen

Voor wie werkt De Ridder Pensioenadviseurs?

Onze professionals werken in opdracht van o.a.:

  1. Werkgevers
  2. DGA’s & zelfstandig ondernemers
  3. Particulieren
  4. Accountants/belastingadviseurs
  5. Assurantiekantoren

Zakelijk en particulier

Wij leveren begrijpelijk pensioenadvies op maat voor de zakelijke markt. Onze cliënten zijn vaak ondernemers (midden- en kleinbedrijf en ZZP). De financiële planners van De Ridder Pensioenadviseurs zijn daarnaast ook actief in de particuliere markt. We leveren dus fullservice dienstverlening voor alle soorten pensioenvraagstukken.

Netwerk van specialisten

Vanwege onze expertise worden we regelmatig ingeschakeld door en voor accountants, fiscalisten, belastingadviseurs, assurantiekantoren, advocaten en notarissen. Of het nu gaat om het adviseren van cliënten of specialistisch collegiaal advies, ook zij zijn bij ons aan het juiste adres. We bepalen altijd in overleg welke aanpak we hanteren. En voorafgaand aan iedere opdracht maken we heldere afspraken met onze opdrachtgevers over de kosten en wat er van ons verwacht mag worden.

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?

Heeft u vragen over uw pensioen of wilt u meer weten over financiële planning? Wij ondersteunen u met onze specialistische kennis, gewoon in begrijpelijke taal. Neem contact op, we helpen u graag verder.